Bouw je eigen Mendix kennis en capaciteit met Mendify Academy Bootcamp

01/03/2023

Mendify is een door Mendix gecertificeerde trainingspartner in Nederland en België.  De low-code manier van software bouwen heeft de toekomst. Maar hoe haal je de benodigde kennis in huis en beschikken je medewerkers over de benodigde vaardigheden?

Een vliegende start met Mendix

De Mendify Academy Bootcamp heeft als doel om bedrijven die het Mendix platform gebruiken, te helpen kennis en ervaring te ontwikkelen in hun eigen organisatie. Ons Bootcamp programma bestaat uit een combinatie van leren en doen. Zo bouw je snel kennis en bruikbare praktijkervaring op  in een intensief programma van 6 weken. De training wordt verzorgd door een van onze gecertificeerde Mendix trainers/Senior Mendix consultants en het praktijk onderdeel wordt begeleid door ervaren coaches. Je leert op deze wijze niet enkel het Mendix platform, maar doet direct ervaring op met agile werken, samenwerken in teamverband en raakt bekend met de alle fasen van applicatie ontwikkeling. Zo leer je stapsgewijs zelfstandig werken.

Voor wie?

We helpen organisaties bij het uitbouwen van eigen Mendix kennis en capaciteit. Het ideale profiel voor starters beschikt over enkele jaren ervaring in IT en/of software ontwikkeling. Beschik je nog niet over IT kennis – maar heb je een gezonde dosis analytisch inzicht en proceskennis? Ook kan is het ook heel goed mogelijk om Mendix te leren onder begeleiding van onze trainers.

Succes gegarandeerd

Door onze gerichte aanpak en individuele begeleiding is de kans op succes bijzonder hoog. We werken in kleine groepen van max 4 tot 6 deelnemers.

Planning:

We bieden de Mendify Academy Bootcamp verspreid door het jaar aan:

Het Mendify Academy Bootcamp in detail:

Het programma bestaat uit één week basisopleiding (inclusief Mendix Rapid Developer certificering). Vervolgens gaan we 4 weken bouwen aan een oefenproject waarin alle concepten van Mendix worden uitgelegd en meteen worden toegepast. In de laatste week geven we specifieke topics op maat van een toekomstig eerste project binnen jouw organisatie.

Onderdelen:

  • Data modeling
  • Security
  • UI/UX
  • X-Path
  • Microflows
  • Documentatie
  • Afbeeldingen & Bestanden
  • XL Integratie

Het programma gaat breed in op hierboven vermelde onderdelen en dekt alle aspecten van Mendix applicatie ontwikkeling t/m Intermediate level.

Mendify Academy Certificering

Na het voltooien van de cursussen en het bouwen van de oefening zijn de deelnemers klaar voor de echte wereld.
Je ontvangt het Mendify Academy certificaat, waarmee je jouw hands-on ervaring bewijst.

Optioneel: Intermediate certificering

Als extra optie begeleiden we je tijdens jouw Mendix Intermediate Certificering.
Een Intermediate gecertificeerde Mendix developer kan onder begeleiding werken aan complexere intern gerichte applicaties.