De mensen achter Mendify: Brent, Cedric, David, Fangio en Jan

12/04/2023

Bij Mendify zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van software op basis van het low-code-platform van Mendix. Dag in, dag uit helpen we onze klanten de juiste stappen te zetten in de digitale transformatie. Dat doen we inmiddels met een fikse club mensen, verspreid over onze vestigingen in België, Nederland en Roemenië. Mooie mensen die zorgen dat de geoliede machine die Mendify heeft, goed geolied blijft. In een aantal blogs willen we onze collega’s even in het zonnetje zetten. In deze blog de beurt aan Brent, Cedric, David, Fangio en Jan.

Brent Dalemans, de Detail Detective

Brent Mendify

Brent is niet alleen enthousiast sporter, hij heeft een scherp oog voor detail en focus. Na zijn opleiding Bedrijfsmanagement met specialisatie Sportmanagement in Brugge, voelde hij zich nog niet klaar voor de arbeidsmarkt. Toen hij drie jaar later een diploma Master in de Handelswetenschappen – specialisatie Business Information Management – in zijn zak had, was hij dat wel. In september 2021 is hij gestart bij Mendify, als Mendix Developer.

Brent: ‘Binnen het Mendix-platform leg ik me vooral toe op het UI-aspect van de applicaties die we ontwikkelen. Het is belangrijk dat een app prima functioneert, al wil het oog ook wat natuurlijk. Mijn unieke bijdrage in het team van Mendify? Ik heb een enorm groot oog voor detail. Alles moet honderd procent juist zijn. Dat zijn ook de verwachtingen van de klant als het gaat om UI. Verder vind ik een gezonde portie humor op de werkvloer heel belangrijk. Het maakt het werk luchtig en aangenamer. Als je me in het weekend zoekt, ben ik waarschijnlijk druk met een voetbalwedstrijd. Het sporten zit er nog altijd in!’

Cedric Eraly, Team Spirit

Cedric Mendify

Cedric heeft een Master in de Handelswetenschappen en werkte eerder als Business Analyst bij een verzekeringsmaatschappij.

Cedric: ‘Toen Mendix low-code mijn pad kruiste was ik meteen verkocht! Business en IT sneller én beter doen samenwerken, en dat terwijl ik ook zelf mee kan ontwikkelen. Dankzij mijn economische achtergrond en ervaring als Business Analyst help ik organisaties hun projecten zo optimaal mogelijk in kaart te brengen en op te leveren. Ik organiseer graag teambuildingevents, want de sfeer binnen ons team is geweldig! In mijn vrije tijd speel ik competitie tennis, verder ben ik ook gepassioneerd voetbal- en muziekliefhebber. Als wintersportfanaat is onze jaarlijkse Mendify skitrip voor mij het mooiste teambuildingevenement van het jaar.’

David Verstricht, De Oplosser

David Mendify

David Verstricht werkte van 2001 tot 2017 in een productiebedrijf in de voedingsindustrie. Daarna besloot hij een voltijdse opleiding tot programmeur te gaan volgen.

David: ‘In 2019 begon ik als Advanced Mendix Developer bij Mendify. Ik hou me bezig met interne opleidingstrajecten en begeleid en coach collega’s. Ik zie zelden problemen, wel veel oplossingen.’

Fangio Doom, De IT-duizendpoot

Fangio Mendify

Fangio had altijd al een passie voor IT. Fangio heeft een Bachelor Informatica en een Master Computerwetenschappen. Hij begon in 2019 als IT-consultant bij Addestino en werkte als Project Manager en Business Analyst bij Telenet Business, en als Full-Stack Developer bij de Vlaamse Overheid. Sinds januari van dit jaar werkt Fangio bij Mendify als Mendix Developer.

Fangio: ‘Bij Mendify komt het beste van twee werelden samen: business en development. Ik beschik over de belangrijkste vaardigheden van een consultant: projectmanagement, communicatie en het vermogen om goed zelfstandig te werken. Naast mijn professionele kwaliteiten, ben ik ook wel een sociaal beestje, wat zeker van pas komt in het team van Mendify. De sfeer is hier heel goed, iedereen helpt elkaar, maar we houden ook wel van een gezellig praatje met elkaar. Als ik niet werk, sport ik – ik doe aan (mini-)voetbal, badminton, wielrennen en darts – of ik spreek af met vrienden om gezellig bij te babbelen met een hapje en een drankje.

Jan Ickroth, Captain Mendify

Jan Mendify

Jan is medeoprichter van Mendify. Hij heeft een achtergrond in economie en als ingenieur bouwkunde.

Jan: ‘Ik ben al 38 jaar actief in de IT-wereld! Ik heb het nog nooit zo leuk gevonden als sinds de introductie van low-code. Mijn belangrijkste bijdrage zie ik vooral in het leiderschap en tegelijk ook als het ‘er zijn’ om iedereen betrokken te houden, onderdeel te maken van het succes van Mendify en persoonlijke groei te stimuleren.’

Ook werken bij Mendify?

Mendify groeit en zoekt versterking. Als Mendix Architect of Consultant bouw je samen met onze collega’s aan de digitale toekomst van onze klanten. Je ontwikkelt jezelf continu, deelt nieuwe kennis en vaardigheden en maakt deel uit van een hecht, sociaal en professioneel team. Bekijk hier onze vacatures, in Nederland én België.