De rol van low-code in 2022? Zo blijf je op de hoogte

10/01/2022

Dat low-code op de kaart staat, zowel in Nederland als in België, valt niet meer te ontkennen. De low-code manier van software bouwen heeft de toekomst. Maar hoe zorg je nu dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in de wereld van low-code en low-code succesvol inzet?

Wendbaarheid dankzij low-code

De uitbraak van het coronavirus heeft de digitale transformatie met maar liefst zeven jaar versneld. Wendbaarheid is het toverwoord en low-code helpt daarbij. Tegen 2024 zal maar liefst drie kwart van alle applicaties wereldwijd, gebouwd zijn met low-code ontwikkelingstools. Dankzij low-code ben je in staat sneller software te ontwikkelen, kom je tot een betere kwaliteit van je oplossingen en een grotere tevredenheid van de business. Kortom: we durven wel te stellen dat low-code de digitale transformatie vleugels heeft gegeven

Delen van kennis

Als je als organisatie kiest voor low-code, sta je wel voor een uitdaging. Hoe ga je met een low-code-platform aan de slag?

Het is zo anders dan alles wat we tot nu toe kennen op het gebied van IT en maatwerkontwikkeling. Dat is precies waar wij je mee willen helpen. Ook in 2022 gaan we weer volop onze kennis delen. Alle kennis en ervaring die we, samen met onze klanten, hebben opgedaan, alles wat we hebben geleerd van de oplossingen die we hebben neergezet, gaan we inzetten om ook jouw organisatie verder te helpen.

Vliegende start

Hoe draagt low-code bij aan een vlekkeloze klantreis en een geweldige klantervaring? Hoe zorg je – dankzij low-code – dat innovatie geen buzz-woord blijft, maar bijdraagt aan de doelstellingen van jouw organisatie? Hoe kun je je bedrijfsprocessen verbeteren terwijl je tegelijkertijd de Total Cost of Ownership verlaagt? Hoe zet je low-code in om je operationele processen zo efficiënt mogelijk vorm te geven? Bij Mendify geloven we in de kracht van samenwerken en kennisdelen. Daarom zullen we deze thema’s het komende jaar gaan belichten, zodat we organisaties kunnen helpen een vliegende start te maken met low-code.

Meer weten?

Zijn dit thema’s die bij jouw organisatie spelen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, volg ons op LinkedIn, of – beter nog – haak eens aan bij een van de vele webinars die we gaan organiseren. Je kunt ons natuurlijk ook altijd uitdagen met een casus. Bezorg ons een idee en wij maken het concreet op basis van een eendaags mini-project waarin we het ‘spel’ spelen zoals dat ook werkt in een echt agile ontwikkelingsproject. Met deze app-in-a-day-ervaring overtuigen we je gegarandeerd van de mogelijkheden van het werken met low-code.