Fijne feestdagen en een sprankelend 2022 gewenst

22/12/2021

De kalender noteert vandaag 23 december 2021. Met de feestdagen voor de deur blikken wij graag even terug op het afgelopen jaar en spreken we onze wensen uit voor het jaar dat voor ons ligt.

Beroep op creativiteit en flexibiliteit

Het jaar 2021 gaat de geschiedenis in als een bijzonder jaar. Een jaar waarin de pandemie de wereld stevig in zijn greep hield en er een enorm beroep is gedaan op ieders creativiteit en flexibiliteit, van mens én organisatie. 2021 was ook een bijzonder jaar voor Mendify: BPM Company Belgium B.V. kreeg een nieuwe naam en verhuisde naar een groter kantoor in Boortmeerbeek, tussen Mechelen en Leuven. Ook openden wij een nieuw kantoor in Nederland en Roemenië.

Sneltrein

Ook voor onze klanten en relaties was 2021 een heel uitdagend jaar. Beheersing van de supply chain, thuiswerken, een andere manier van interacteren met je klanten. Alles moet digitaal en op afstand vandaag de dag en de evolutie van bedrijven gaat als een sneltrein. Om je IT-systemen steeds weer aan te laten sluiten op die nieuwe behoeften blijft een uitdaging en als IT-afdeling weet je soms niet wanneer en hoe je op die rijdende trein moet springen. Dat is precies waar wij om de hoek komen kijken met onze kennis en expertise. Wij focussen op advies, begeleiding en co-creatie en zo bouwen we samen aan een wendbare en toekomstbestendige IT-omgeving.

Samen bouwen

Over samen bouwen gesproken, wij hebben maar liefst zeven Mendix-toppers mogen toevoegen aan ons team van professionals. Samen met hen hebben we weer mooie, nieuwe klanten uit heel diverse sectoren mogen verwelkomen, van afvalbeheer tot technologie en van de financiële sector tot de overheid. Ook hebben we dit jaar de Mendify Academy gelanceerd. Onze ervaren en door Mendix gecertificeerde trainers maken je graag wegwijs in de wereld van low-code-app- en -software-ontwikkeling. Wij ontwikkelden een aantal standaard trainingen die zowel in-company of – via open inschrijving – op een van onze kantoren gevolgd kunnen worden.

Vooruitblik 2022

We kijken vol enthousiasme uit naar 2022. Een jaar waarin hopelijk eindelijk de rust terugkeert op gebied van gezondheid en we het nieuwe normaal écht kunnen omarmen. Wij gaan in elk geval op volle kracht door, om zo, samen met onze klanten, het verschil te maken, te blijven groeien en om onze rol als kennisleider in de Benelux verder uit te bouwen. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Beste wensen voor jou en je naasten

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking en de successen die we samen hebben kunnen realiseren. Namens alle Mendifianen wensen wij jou en je naasten hele prettige feestdagen en een goed, gezond en succesvol 2022!

Patrick, Jan en Eelco