Hoe kan IT bijdragen aan betere klanttevredenheid?

31/05/2021

Net als elke andere onderneming, doen wij alles voor tevreden klanten. Sterker nog, wij doen er alles voor om de klanten van onze klanten optimaal tevreden te stellen. Zes manieren waarop low-code daarbij kan helpen.

1 Snelle oplevertijd

Door applicaties te ontwikkelen met low-code, verkort je de ontwikkeltijd. Daarmee hoeft jouw klant nooit meer eindeloos te wachten op een nieuwe functionaliteit.

2 Minder developers nodig

Vandaag de dag is er een groot tekort aan developers. Omdat werken met een low-code-platform een stuk eenvoudiger is dan traditioneel programmeren, kunnen ook mensen met geen of weinig (ontwikkel)ervaring ermee uit de voeten. Dat maakt je reactietijd een stuk korter.

3 Hogere wendbaarheid

Door die eenvoud van het platform, is ook onderhoud eenvoudiger en kun je snel op nieuwe behoeftes inspelen. Met een heel korte time-to-market ben je heel wendbaar.

4 Personalisatie

Een klant verwacht vandaag de dag een individuele, gepersonaliseerde behandeling. Dat vraagt om intelligente processen die zich aanpassen aan de situatie van de klant. Low-code is een technologie die daaraan tegemoetkomt.

5 Altijd dezelfde klantreis

Met een slim low-code-platform als Mendix ontwikkel je een keer en is je applicatie vervolgens op verschillende apparaten beschikbaar. Dat zorgt voor een vergelijkbare klantreis op alle devices.

6 Meer digitale interactie

Tegenwoordig moet je klanten via alle kanalen kunnen helpen, of dat nu het opvragen van informatie is aan het begin van de klantreis of dat het om aftersalesservice gaat, digitale interactiemogelijkheden zijn heel belangrijk om je business goed te kunnen ondersteunen.

Ervaar Mendix

Benieuwd wat Mendify met het low-code platform van Mendix voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je dan aan voor onze Mendify Low-code assessment, dit is een dienst die wij aanbieden om klanten te begeleiden in hun digitale transformatie, en in het bijzonder wat de toegevoegde waarde kan zijn van low-code voor hun organisatie. Via een interactieve sessie maak je kennis met Mendify en bouwen we samen een pilot-app.

Meer weten?

Benieuwd naar klantsuccesverhalen of oplossingen voor jouw proces of industrie? Kijk snel op onze website of neem contact met ons op.