Indaver Duurzaam Afvalbeheer kiest voor Mendix op SAP Cloud Platform

07/10/2019

Hoe kunnen we sneller en eenvoudiger de digitalisering aanpakken? Hoe kan IT meer enthousiasme brengen en dichter aansluiten bij de business? Dit zijn de punten die Indaver wil oplossen bij het bepalen van een nieuwe toekomstgerichte IT-strategie.

Bijgevolg werd er gezocht naar een platform die ‘agile software ontwikkeling’ effectief kan ondersteunen. Nadat verschillende opties werden onderzocht, heeft Indaver gekozen voor Mendix op het SAP Cloud platform. De implementatie van het platform zal begeleid worden door Mendify consultants, in een nauwe samenwerking (co-creation) met het Indaver IT team.

In plaats van customisatie van de SAP backend, wordt er nu gekozen voor het bouwen van ‘extensions’ en front-end applicaties die samen met de business ontworpen worden op een iteratieve manier. Indaver heeft als doelstelling om in de komende jaren een ambitieus portofolio van applicaties te bouwen, gaande van het vernieuwen van bestaande applicaties tot volledig nieuwe manieren van digitale interactie met klanten en leveranciers.

Klaar voor een digitale toekomst dankzij Mendix!