Low code, just glory met het Mendix low-code platform

02/04/2021

De technologische transitie gaat sneller dan ooit. Volgens een studie van McKinsey heeft de uitbraak van het coronavirus de digitale transformatie versneld met maar liefst zeven jaar. Om succesvol de toekomst tegemoet te treden, moeten organisaties wendbaar zijn. Dat is precies waar wij bij Mendify elke ochtend voor uit ons bed springen: organisaties digitaal klaar maken voor de toekomst. Patrick Smits, partner bij Mendify, vertelt waarom het team achter deze groeiende organisatie gelooft in het Mendix-platform.

Zeven decennia ervaring

Zowel Eelco Vissinga als Jan Ickroth en ikzelf, de drie partners van Mendify, beschikken over ruime ervaring in het begeleiden van digitale transformaties bij organisaties. Samen zijn we goed voor zo’n zeven decennia ervaring in de wereld van IT. We kennen de valkuilen van complexe IT-projecten, en weten alles over de uitdagingen op gebied van architectuur en het belang van adoptie van nieuwe technologische toepassingen.

Revolutie in technologie

Wij geloven dat low-code platformtechnologie de oplossing is voor bedrijven die wendbaar willen zijn, en zoeken naar een manier om processen te optimaliseren of nieuwe businessmodellen toe te passen. Ons hele team is er ten volle van overtuigd dat low-code gaat zorgen voor een revolutie in technologie. Hiermee kunnen we organisaties veel beter helpen om in te spelen op de dynamiek en de uitdagingen die de wereld vandaag de dag met zich meebrengt. Dat is waarom wij elke ochtend vol enthousiasme in de auto, op de fiets of aan de keukentafel springen.

Low-code: Met bouwstenen een toekomstbestendige oplossing modelleren

Mendix is een low-code-platform. De low-code manier van software bouwen heeft de toekomst. Gartner en Forrester voorspellen dat 50 procent van alle bestaande bedrijven hun applicaties op deze manier gaan ontwikkelen. Het biedt mogelijkheden die de traditionele manier van software ontwikkelen niet biedt. Maar natuurlijk is technologie een middel, geen doel op zich. Het draait allemaal om het proces dat een organisatie wil optimaliseren. Daar beginnen we. Met de kennishouders binnen de organisatie – de personen die de processen door en door kennen – onderzoeken we waar de mogelijkheden tot optimalisatie zitten. Samen ontwikkelen we stap voor stap een kwalitatief hoogwaardige, flexibele en toekomstbestendige digitale oplossing. Met behulp van blokken en bouwstenen bouwen we, via een grafische interface, die processen na. In elke stap voegen we de businesslogica toe. Ingewikkelde programmeertaal of code? Daar doen we niet meer aan. Software moet niet als een belemmering voelen, maar eenvoudig met je organisatie meegroeien. Deze werkwijze maakt dat organisaties maximale waarde uit IT kunnen halen op een kostenefficiënte manier. Wil een organisatie groeien, innoveren of koers wijzigen? Met het Mendix-platform blijven je IT-oplossingen naadloos aansluiten op je bedrijfsbehoeftes.

Divers team

Mendify is actief sinds 2016 als full-service Mendix-implementatiepartner Met een dynamisch team van vijftien mannen en vrouwen, verspreid over onze kantoren in Nederland en België, bedienen we klanten – van mkb+ tot grote enterprises – in diverse industrieën op gebied van advies, begeleiding, training,applicatieontwikkeling en beheer. Ons team is heel divers. Van junior tot senior, van business engineer tot advanced Mendix developer, en beschikken over ruime ervaring in de financiële sector, industriële productie en logistiek. Gezamenlijk maken wij het verschil voor onze klanten.

Samenwerken zit in ons DNA

Voor ons zijn de sociale vaardigheden van onze medewerkers net zo belangrijk als technical skills. Technische vaardigheden kun je immers aanleren, in de soft skills kun je evolueren, maar bij al onze mensen zit samenwerken diep in het DNA. Waarom we dat belangrijk vinden? Bij Mendify werken we samen als één team en bouwen aan langdurige klantrelaties.

Hoe doen we dat?

Co-creatie is ons toverwoord. Door een team te creëren met een mooie mix van onze eigen mensen en medewerkers van de klant, ontstaat als het ware een familie die gezamenlijk focust op het realiseren van een project. De interactiegraad in zo’n team is heel hoog, en kennisoverdracht een continu proces. De dagelijkse stand-up-meetings en twee-wekelijkse release momenten, zorgen voor een interactieve en intensieve manier van samenwerken waarin technische mensen en mensen vanuit de business samen waarde creeren en tot het gewenste resultaat komen: een succesvolle digitale transformatie. Low code, just glory.

Webinar: Ervaar Mendix

Benieuwd wat Mendify met het low-code platform van Mendix voor jouw organisatie kan betekenen? Via een interactieve sessie maak je kennis en bouw je zelf jouw eerste app. Meld je aan voor onze gratis webinar op 20 april van 10.00-12.30u. Meld je nu aan.

Meer weten?

Benieuwd naar klantsuccesverhalen of oplossingen voor jouw proces of industrie? Kijk snel op onze website of neem contact met ons op.