Mendify Ignite. Hét partnerevenement voor de digitale toekomst!

13/09/2023

Ben je op zoek naar manieren om je organisatie digitaal te transformeren? Dan is Mendify Ignite iets voor jou. Mendify Ignite is hét evenement waar je op inspirerende wijze de kracht van Mendix kunt ontdekken. Laat je inspireren door boeiende verhalen, nuttige inzichten en nieuwe mogelijkheden. In deze blog vertelt Pieter Taghon, salesdirector bij Mendify, wat je van dit evenement kunt verwachten.

De kracht van Mendix

Bij Mendify Ignite draait alles om innovatie. Het is dé plek waar je zelf de potentie van het low-code-platform van Mendix kunt ervaren – het platform dat de ontwikkeling van toekomstbestendige bedrijfsapplicaties mogelijk maakt. Het wordt een dag vol praktijkverhalen, waarin je van andere organisaties leert welke uitdagingen zij hebben overwonnen door Mendix in te zetten.

Stephan de Bruijn, Indaver: ‘Mendix is onze eerste keuze wanneer we in een project nauw willen samenwerken met de business, waarbij we werken in korte iteraties om snel tot tastbare resultaten te komen.’

Echte successen, echte verhalen

Succesverhalen van collega-organisaties zijn het beste bewijs dat iets werkt. IT-verantwoordelijken van Proximus, Van Marcke en Indaver delen hun ervaringen. Ze vertellen hoe Mendix hun IT-omgeving naar een hoger niveau heeft gebracht.

Stijn Hoegaerts, Van Marcke: ‘We wilden een goede partner, zodat wij ons konden concentreren op het leerproces. Samenwerken in co-creatie was ons doel. We wilden nadrukkelijk geen partner die een applicatie voor ons bouwt en die dan aan ons overdraagt voor onderhoud. Dat is niet motiverend voor IT’ers. Bij Mendify zit co-creatie in het bloed. ’

Meer dan presentaties

Bij Mendify Ignite gaat het niet alleen om presentaties en kennis delen. Na de sessies nemen we je mee op een exclusieve rondleiding door de beroemde Duvel Moortgat-brouwerij. Hier kun je de passie achter het biermerk ontdekken en genieten van een unieke proeverij. Een uitgesproken kans om in een ontspannen sfeer gelijkgestemden te ontmoeten.

Reserveer jouw plek vandaag nog

Mendify Ignite is een mooie kans om een stukje van de toekomst te zien. Meld je aan voor het Mendify Ignite-evenement van 2023 en ontdek hoe Mendix jouw organisatie kan transformeren. We kijken ernaar uit om je op woensdag 27 september, van 12:00 tot 18:00 uur, te ontmoeten in de sfeervolle Brouwerij Duvel Moortgat in Breendonk.