Mendix Training

Mendify Certified Mendix Expert

Met een Mendix training leert u applicaties bouwen, zonder dat u specifieke ervaring heeft met programmeren. Onze academy beschikt over ervaren én door Mendix gecertificeerde trainers die u graag wegwijs maken in de wereld van low code app development en software ontwikkeling. Om succesvol aan de slag te kunnen gaan, hebben we een aantal standaard trainingen ontwikkeld die in-company worden gegeven of die u kunt volgen middels open inschrijving op onze kantoren te Leuven, Gent of Utrecht.

advies-begeleiding-training

Training

Trainingen

Ontdek hieronder de training die het best bij u past. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor de komende trainingsdata.

Favicon Mendify

Mendix Rapid Developer

Beschrijving
Verken het Mendix platform en bouw uw eerste Mendix app met Mendix Studio Pro. Maak kennis met de collaboration mogelijkheden, data modelering, business logic en security.

Doelgroep
Deze training is geschikt voor alle developers die willen leren hoe men applicaties bouwt in het Mendix platform.

Favicon Mendify

Mendix Advanced Developer

Beschrijving
Tijdens de Advanced developer training werkt u aan Mendix skills voor gevorderden, zoals advanced domain modeling, advanced Xpath, UI styling en integraties.

Doelgroep
Deze training is geschikt voor Rapid Developers die hun kennis van het Mendix platform willen verdiepen en verbreden.

Favicon Mendify

Mendix Mobile Developer

Beschrijving
De Mendix Mobile Developer workshop richt zich op mobile ontwikkeling (responsive) alsook de ontwikkeling van native mobile apps.

Doelgroep
Deze training is geschikt voor developers die hun kennis van mobile development met het Mendix platform willen opbouwen en uitbreiden.

Boek een Mendix training bij Mendify

Mendify is gecertificeerd Mendix partner in Nederland en België. Tijdens onze trainingen maakt u dus gebruik van dezelfde hoogwaardige kwaliteit faciliteiten als op de Mendix Academy. Daarnaast zijn onze trainers altijd op de hoogte van de nieuwste trends, waardoor u state-of-the-art applicaties leert bouwen en uw organisatie echt toekomstbestendig maakt. Boek nu een Mendix training en ontdek hoe ook u succesvolle low code apps ontwikkelt.