Ontwikkel kennis en expertise met een Mendix training

Met een uitgebreide Mendix training ontdekt u hoe u met het low code platform kwalitatieve en gebruiksvriendelijke apps kunt ontwikkelen. Bij Mendify geven we die trainingen. Onze certificeerde consultants en trainers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en optimaliseren van Mendix web-portalen en applicaties.

Het juiste niveau voor uw situatie

Afhankelijk van het gewenste niveau, bieden wij diverse instapmogelijkheden om u op weg te helpen met Mendix. Zo starten we met het Mendix Rapid Developer program en kunt u of uw medewerkers indien gewenst doorgroeien naar Mendix Advanced Developer of Mendix Mobile Developer. Er is altijd een Mendix developer functie die bij uw situatie past.

Boek een gecertificeerde Mendix training

Mendify is gecertificeerd Mendix partner. Hiermee bieden wij u dezelfde hoogwaardige kwaliteit en trainingsfaciliteiten als ukrijgt bij Mendix. Onze leergierige consultants houden zich continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en delen graag hun kennis en ervaring, zodat wij samen met u of uw medewerkers kunnen bouwen aan een digitale toekomst. Boek nu een Mendix training en ga zelf aan de slag!