Mendify Academy

Met onze Mendify Academy leer je applicaties bouwen in Mendix, zelfs zonder specifieke ervaring met software ontwikkeling.

Onze Academy beschikt over ervaren, door Mendix gecertificeerde trainers die je wegwijs maken in de wereld van low code app development en software ontwikkeling.

Of je een bestaande training wilt volgen, enkele modules wilt leren of een op maat gemaakt programma wilt hebben, of wil je een aantal weken ervaring op doen in onze bootcamps? Zowel in-company als of in onze academies in Leuven, Gent of Utrecht.

Mendify Academy Partner van Mendix

Trainingen

Ontdek de training uit onze Academy, die het best bij jou of de organisatie past. Met of zonder IT kennis kom je bij ons verder.

Favicon Mendify

Mendix Rapid Developer

Verken het Mendix platform en bouw je eerste Mendix app met Mendix Studio Pro. Maak kennis met het toepassingen van alle mogelijkheden.

Favicon Mendify

Mendix Intermediate Developer

Het volgende niveau van Mendix! Leer nu best practices over samenwerken en verhoog je kennisniveau van het Mendix-platform.

Favicon Mendify

Mendix Advanced Developer

Tijdens de Advanced developer training werk je aan Mendix skills voor gevorderden, zoals advanced domain modeling, advanced Xpath, UI styling en integraties.

Mendify Academy BootCamp

In onze Mendify Bootcamps boost jij je ervaring met het Mendix platform. Je werkt samen met onze deskundige coaches aan een use case die speciaal is ontworpen om ervaring met Mendix-ontwikkeling snel op te bouwen.

Je werkt hands-on in korte sprints en bouwt niet alleen ontwikkelingservaring en technische kennis op, maar je ontwikkelt ook je vermogen om zelfstandig te ontwerpen en bouwen.

Favicon Mendify

FastLane BootCamp

Duik 3 weken, samen met onze deskundige coaches in een use case die speciaal is ontworpen om ervaring met Mendix-ontwikkeling snel op te bouwen.

Favicon Mendify

Starter BootCamp

Ook zonder IT-development kennis kun je met deze bootcamp van 6 weken Mendix eigen maken en je kennis door coaching en use case eigen maken.

Aangepaste trainingen

Wij verzorgen training op maat van uw bedrijf. Afhankelijk van uw behoefte stellen we een ‘op maat’ trainingspakket voor. Denk aan specifieke onderdelen of richtingen waarop de volgende training modules voor inzet worden:

Krijg de krachtige van Mendix workflows in je vingers

Hoe bouw ik een geavanceerde UI

Hoe kan ik microflows of Java-acties asynchroon uitvoeren

Data integratie voor SAP backend integratie

Hoe bouw ik een native app, offline first

Hoe realiseer ik Security / IDP integratie

Leer hoe je jouw apps kunt migreren naar een nieuwe Mendix versie