Succesverhalen

Sibelco focust op een globale aanpak

Sibelco is een wereldwijde producent van materiaaloplossingen met de ervaring dat traditioneel development erg veel geld kost, zeer intensief is op het gebied van codering en een lange doorlooptijd kent. Het bedrijf was dus op zoek was naar een manier om snel en betaalbaar maatwerkapplicaties te kunnen bouwen.

Sibelco zocht specifiek een platform met de volgende specificaties:

  • Geschikt om sneller applicaties te kunnen bouwen (kortere time-to-market)
  • Mogelijkheid om flexibel in te spelen op het gebied van innovatie en differentiatie

  • Lagere kostprijs, zowel initieel als qua onderhoud

  • Mindere afhankelijkheid van specifieke IT-skills

Na onderzoek bleek een low code platform een goede oplossing te zijn. Download succesverhaal van Sibelco om verder te lezen over de waarde van Mendix voor Sibelco en het Global RAD Competence center.

Logo sibelco
Logo indaver

Indaver ontwikkelt een unieke digitale keten

Indaver is een Europese organisatie actief in afvalbeheer voor industrie en overheid. Voor de industrie is Indaver met haar duurzame, ontzorgende totaaloplossing Total Waste Management een integrale dienstverlener. Vertrekpunt was de toenemende vraag naar digitale oplossingen, zoals de transparantie van de toeleveringsketen en systemen om te differentiëren en klantbetrokkenheid te verhogen.

Indaver zocht een partner die nieuwe generaties een nieuwe IT beleving kon bieden, aangenaam is om mee te werken en waarbij klant- & gebruikersgerichtheid centraal staan.

Download succesverhaal van Indaver om meer te lezen over de waarde van Mendix voor Indaver.

Van Marcke zet in op Digitalisering met Mendify

Van Marcke is een gespecialiseerde groothandel die de distributie verzorgt van badkamers, verwarmingsinstallaties, sanitair en installatiemateriaal op Europese schaal. Het IT team zocht naar vereenvoudiging van het IT landschap en naar een oplossing voor het vele maatwerk dat nodig is bij de migratie naar SAP S4HANA.

Van Marcke streeft naar het opbouwen van een eigen competentieteam en heeft een partnership met Mendify afgesloten om dit team op te bouwen en in samenwerking meerdere applicaties te ontwikkelen.

Download succesverhaal van Van Marcke om meer te hoe Mendix van toegevoegde waarde is voor Van Marcke.

logo van marcke