Mendix app development: een nieuwe manier van software ontwikkeling

Mendify ondersteunt klanten bij het Mendix app development proces. We helpen organisatie bij de software ontwikkeling in allerlei vormen: van kleinschalige processen en intuïtieve apps, tot klant- en gebruikers portalen, complexe workflow en integraties met back-end systemen.

Wij geloven in de kracht van model gedreven technologie en schaalbaarheid. Onze gecertificeerde consultants ontwikkelen complexe applicaties met behulp van micro-services en functie bouwstenen. Met deze kwalitatieve en flexibele IT tooling onderhoudt of wijzigt u bestaande en toekomstige apps tegen voordelige onderhoudskosten.

applicatie-ontwikkeling

Mendix app development

Wat is Mendix?

Mendix is een software platform waarmee bedrijfsapplicaties gebouwd en verbeterd kunnen worden, ontstaan vanuit de overtuiging dat een samenwerking tussen business en IT leidt tot nieuwe, innovatie en disruptieve ideeën. Op basis van modellering bouwt u op visuele wijze applicaties. Dat zorgt ervoor dat apps eenvoudiger en sneller kunnen worden ontwikkeld.

Het is dus een drag-and-drop principe wat een stuk minder technisch is dan traditioneel ontwikkelen. Mendix app development is daardoor erg toegankelijk. De vooraf ingebouwde modules en templates waar u in kan werken bieden veel ondersteuning, wat Mendix experts de mogelijkheid geeft om meer tijd te spenderen aan het ontwerpen van daadwerkelijke oplossingen.

png apps

Agile Mendix app development

Bij Mendify werken we agile en op iteratieve wijze aan Mendix app development, zodat u snel stappen maakt en van de toegevoegde waarde profiteert. Agile staat letterlijk voor wendbaar, lenig en flexibel. Agile is een manier van denken, werken en organiseren. Tevredenheid van gebruikers staat voorop, maar ook het welzijn van de medewerkers en gezonde bedrijfsresultaten.

Zo kunt u snel en effectief inspelen op veranderingen in de buitenwereld. We promoten de basisprincipes van Agile werken, zoals flexibiliteit, multidisciplinaire teams, korte cycli en visueel werken. De voortgang moet in één oogopslag duidelijk zijn. Op elk moment.

Een gedreven team

Mendify beschikt over een dynamisch team van gecertificeerde consultants die in elke stap van het Mendix app development proces waarde toevoegen. Dit start al bij het opstellen van een programma en uw business case en gaat over naar het uitdenken van solution architectuur en design, het bouwen volgens de Mendix best-practices en het inrichten van DevOps processen.