Uitdagingen

Ga aan de slag met gratis Mendix Trials

Digitale werkplek

Met een digitale werkplek ruilt u papieren documenten en handmatige handelingen in voor gebruiksvriendelijke applicaties op uw laptop, tablet of zelfs smartphone. Met Mendix ontwikkelt u maatwerk apps en web portalen die feilloos communiceren met uw ERP of Analytics software, klant- en partnersystemen. Voor sneller, productiever en kostenefficiënter samenwerken.

Sneller evolueren met IT

Wordt uw organisatie ondersteund door een IT systeem waarin het doorvoeren van wijzigingen of innovaties lang duurt en veel kost?  Verhindert de technische complexiteit u terwijl IT juist volop in beweging is? Maak uw organisatie dan wendbaar met behulp van het Mendix platform.

Dankzij een agile werkwijze verbetert u bestaande applicaties of ontwikkelt en implementeert u eenvoudig nieuwe oplossingen. In korte periodes, veilig en bovendien eenvoudig te integreren in uw huidige ERP of analytics software. Ga aan de slag met onze gratis Mendix trials en ervaar zelf hoe eenvoudig app development kan zijn.

Hybride IT omgeving

Met een hybride IT omgeving combineert u werken in de cloud met uw on-premise software en systemen. U gaat dus slechts gedeeltelijk over in de cloud. Handig wanneer u over een SAP ECC of Microsoft ERP systeem inclusief maatwerk beschikt en de stap naar de cloud overweegt, wanneer uw huidige IT te wensen over laat of wanneer er verschillende technologische oplossingen voor allerlei processen in uw huidige IT landschap verweven zijn.

Met behulp van Mendix neemt u bedrijfskritieke of specifieke maatwerk toepassingen over in één platform, zonder dat u aanpassingen doet in uw standaard ERP, CRM, PLM oplossingen of andere IT systemen. Op deze manier houdt u uw IT landschap up-to-date. Makkelijk en zorgeloos. Met Mendix kunt u onder andere:

  • Verouderde applicaties moderniseren en integreren
  • Afscheid nemen van de product back log en constant evolueren
  • Nieuwe technologie aanbieden voor medewerkers, klanten en partners

Beter samenwerken

IT is hedendaags een onderdeel van iedere organisatie, maar nog niet van ieder proces. In de wereld van morgen werken mens en technologie hand-in-hand. Geen complexe en onderhoud intensieve systeemkoppelingen of verschillende systemen in uw processen, maar vereenvoudigd beheer en verhoogde efficiëntie met hybride IT oplossingen.

Het ontwerpen en ontwikkelen van Mendix applicaties richt zich op het creëren van waarde. De behoeften die spelen in de organisatie of aansluiten op nieuwe wensen en eisen van medewerkers, klanten of partners worden gezamenlijk geanalyseerd en omgezet in een passende oplossing die direct in gebruik kan worden genomen. Ervaar het zelf en probeer het low code platform nu uit met onze gratis Mendix trials!

Meer weten over Mendix?

Mendix is een visueel ingesteld, modelgedreven platform voor software ontwikkeling. Door het low code karakter is er geen programmeerkennis nodig om snel op grote schaal applicaties te bouwen of bestaande apps te verbeteren. Daarmee verhoogt u in relatief korte tijd de werknemer- en klanttevredenheid, zorgt u voor een effectievere workflow, meer flexibiliteit in het IT landschap en lanceert u eenvoudig nieuwe producten en diensten.