Mendix App factory

Samen met organisaties bouwen we een Mendix App Factory. We vertrekken vanuit een roadmap planning proces om een portfolio van applicaties te definiëren. Hiermee brengen we in kaart welke applicaties er ontwikkeld moeten worden. Design thinking en co-creation zorgen daarbij voor een soepele samenwerking tussen business, IT en het Mendify team terwijl we een governance process inrichten voor noodzakelijk overzicht en om de app ontwikkeling beheersbaar te houden.

png app factory

App factory

Aanpak

We gebruiken een bewezen methodologie om succes te bereiken. Bij het starten van een Mendix App Factory zijn er 4 belangrijke aspecten die we samen met u inrichten:

png planner

Portfolio

We bepalen in samenspraak een portfolio met waardevolle projecten die uw bedrijf vooruit helpen. Voor elk project definiëren we de projectfasen, succescriteria en het budget, zodat we een helder plan op kunnen stellen en de voortgang kunnen opvolgen. In samenwerking met uw business- en IT-teams stellen we continu de prioriteiten van uw project.

png mensen

Mensen

Bij het bouwen van de Mendix App Factory richten we een team op om de projecten uit te voeren. Een multifunctioneel team van business en IT personen die we opleiden en samenwerken in het Mendix platform. Kortom, we creëren een Center of Excellence om uw innovatieprojecten feilloos uit te voeren.

png werkwijze

Werkwijze

Het innovatieteam werkt volgens een gestructureerde manier; de Agile Methodologie. Continu bouwt het team nieuwe functionaliteiten. Telkens worden deze vrijgeven en verbeterd op basis van gebruikersfeedback. Dankzij het Mendix platform kunnen we snel de DevOps-processen inrichten om applicaties op schaal te bouwen en live te gaan. Tevens wordt een governance-raamwerk opgesteld, zodat u de controle houdt over uw applicatielandschap.

png katalysator

Het Mendix platform als katalysator

Dankzij een moderne, low code en cloud-native platformarchitectuur herbouwen we verouderde systemen en voegen we nieuwe applicaties toe die we integreren met uw bestaande apps. Met het Mendix platform brengen we mensen en processen samen om op een spontane én beheersbare manier een portfolio van applicaties te bouwen die uw digitale transformatie versnelt. Snel en efficiënt.

Meer weten over een Mendix App Factory?

Wilt u ook samen met Mendify een Mendix App Factory bouwen voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen.