Hybride IT: weg met oude legacy

De software industrie verandert in rap tempo. We gaan weg van zwaarlijvige CORE IT systemen, op maat geconfigureerde of gebouwde software en complexe architecturen. Vandaag draait het om gestandaardiseerde oplossingen, veilig en snel in de cloud, en regelmatig voorzien van updates. Vandaag draait het om hybride IT.

Wat is hybride IT?

Met een digitale werkplek ruilt u papieren documenten en handmatige handelingen in voor gebruiksvriendelijke applicaties op uw laptop, tablet of zelfs smartphone. Met Mendix ontwikkelt u maatwerk apps en web portalen die feilloos communiceren met uw ERP of Analytics software, klant- en partnersystemen. Voor sneller, productiever en kostenefficiënter samenwerken.

png mendix

Mendify helpt

Wij helpen u verantwoord afscheid te nemen van oude legacy oplossingen en te migreren naar een modern applicatieplatform voor uw web portalen en bedrijfsapplicaties. We implementeren maatwerk applicaties en toepassingen in één platform, zonder dat u aanpassingen hoeft te doen in uw bestaande IT omgeving met ERP, CRM of PLM oplossingen. Hierbij hebben wij specifieke aandacht voor uw bedrijfsdoelstellingen op korte en lange termijn en zorgen we voor een gedegen overdracht binnen uw organisatie.

Mendix platform

Het Mendix platform is een low-code software platform waarmee u eenvoudig en snel, gebruiksvriendelijke en kwalitatieve bedrijfsapplicaties ontwikkelt. Mendix helpt uw organisatie wendbaar te worden door de ontwikkeling en implementatie van web-portalen en applicaties die impact maken op de klanttevredenheid en efficiency van uw organisatie.

Mendix is een integraal applicatie platform, volledig geïntegreerd met ERP, MES, PLM en/of Analytics systemen voor het digitaliseren en optimaliseren van processen. Perfect voor een hybride IT omgeving dus. Daarnaast biedt het platform een antwoord op disruptieve en innovatieve processen binnen uw organisatie, vooral waar standaard software dat niet biedt.

png apps

Meer weten over Hybride IT?

Wilt u meer weten over wat een goed geïntegreerde IT omgeving voor uw organisatie kan betekenen? Of heeft u hulp nodig bij het bepalen van welke toepassingen naar de cloud verhuisd kunnen worden en welke bedrijfskritieke oplossingen u beter on-premise kunt houden? Onze gecertificeerde en ervaren consultants staan u graag bij met praktisch advies en begeleiding.