Mendify staat voor diepgaande Mendix low code expertise

Onze focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid. Voor onze klant zijn we een vertrouwenspartner. Zo lopen we voorop in ons gespecialiseerde vakgebied. Vandaag en morgen.

Ons ecosysteem

Met Mendix, SAP en Siemens werken we aan partnerships voor de lange termijn en samen met onze klanten bouwen we aan een roadmap, slimme oplossingen en een hechte relatie. Onze klanten zijn onze ambassadeurs.

Ons team

We bieden mooie kansen om je loopbaan te ontwikkelen. Met een gezamenlijke passie voor digitale oplossingen en state of the art softwareplatformen doen we er alles aan om een werksfeer te creëren waar je energie van krijgt en waar je gelukkig van wordt.

Mendify is in 2016 opgericht als een innovatieve spin-off van BPM Company

Inmiddels zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van software op basis van Mendix low code. Onze consultants helpen elke dag onze klanten met hun digitale transformatie. Met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen, om precies te zijn. Als Mendix experts leggen we de focus op advies, begeleiding en co-creatie. We streven naar herbruikbare oplossingen en software ontwikkeling op schaal.

Passie, kennis en specialisme

We bouwen het liefst solide en innovatieve digitale oplossingen met leidende software platformen. Die eigenschap maakte van Mendify de eerste Mendix partner in België. Dat heeft zo zijn voordelen. Zo staan we bij Siemens/Mendix en SAP bekend als specialist en worden we niet alleen gevraagd om iets te bouwen met Mendix, maar vooral ook om te adviseren hoe de technologie het beste in te zetten is. Passie, kennis en specialisme in één.

We houden van groei en ontwikkeling. In software, met klanten en met onze medewerkers. Mendify is een snelgroeiend bedrijf en dat heeft alles te maken met onze medewerkers: ambitieuze specialisten die doen waar ze van houden. En dat merkt u.

Klanten

Mendify werkt samen met een breed scala aan klanten in diverse sectoren. Van klein tot groot en van retail tot afvalverwerking, maar allemaal met hetzelfde doel: een succesvolle digitale transformatie doorvoeren met Mendix.

Bekijk onze mooiste Mendix oplossingen en laat u inspireren.

Partners

Logo mendix

Mendix
Mendify is gecertificeerd Mendix partner. Dat houdt in dat we nauw samenwerken en de laatste trends en ontwikkelingen delen. Zo zijn we altijd up-to-date.

Logo siemens

Siemens
Samen met Siemens helpen we klanten in de maakindustrie te digitaliseren, optimaliseren en transformeren naar de cloud.

Logo sap

SAP
SAP is marktleider in end-to-end bedrijfsapplicatie software, cloud platform technologie en analytics. Samen helpen we klanten aan krachtige Mendix oplossingen als aanvulling op het SAP landschap.

Werken bij Mendify

Mendify groeit en zoekt versterking. Als Mendix Architect of Consultant bouw je samen met onze collega’s aan de digitale toekomst van onze klanten. Je ontwikkelt jezelf continu, deelt nieuwe kennis en vaardigheden en maakt deel uit van een hecht, sociaal en professioneel team.

Dit is werken bij Mendify:

  • Open cultuur, focus op persoonlijke ontwikkeling en plezier!
  • Uitdagende projecten, mooie klanten en nieuwe technologieën
  • Werken bij de top 5 Mendix partners van de Benelux

Waarom werken bij Mendify?

Mendify heeft als eerste Mendix partner in België een netwerk van vooraanstaande klanten. Anders gezegd: we kunnen je mooie, uitdagende en verdiepende opdrachten bieden. Uiteraard tegen een prima salaris. Ook niet onbelangrijk.

De ontwikkelkansen houden overigens niet op bij het werk. We weten namelijk hoe belangrijk de werk-privébalans tegenwoordig is. Daar houden we rekening mee. Bij Mendify ontwikkel je je daarom ook als mens, bijvoorbeeld door voldoende ontspanning in de vorm van spraakmakende BBQ-avonden, jaarlijkse skireisjes, gezellige kerstuitjes en veel meer van dit soort sociale activiteiten.

Maar ook op andere manieren hebben we aandacht voor je leven buiten het werk. Denk aan de mogelijkheid van thuiswerken en een mobiliteitsbudget waarmee je zelf kunt kiezen hoe je reist. Dat maakt Mendify leading als werkgever.