Mendify Offerte Manager

Het opmaken van offertes is voor sales medewerkers een tijdrovende, ingewikkelde klus. ERP pakketten bieden niet altijd de gewenste ondersteuning en extra configuratietools zijn complex, overkill of onvoldoende geïntegreerd. De Mendify Offerte Manager als multi-experience applicatie op mobiel, tablet of als webportal maakt het maken van offertes een stuk eenvoudiger – en sneller.

offerte-manager

Voordelen van de Mendify Offerte Manager

  • Flexibel samenstellen

  • Prijsberekening o.b.v. ERP data

  • Extra lokale data mogelijk

  • Offerte / contractopmaak

  • Order / conversiemogelijkheid & kortingenbeheer

  • Goedkeuringsproces voor uitzonderlijke kortingen

Uitdaging

Uw productaanbod evolueert ook constant en ook de manier waarop u het innovatief in de markt plaatst. Steeds vertaalt men producten naar een dienst met jaarlijkse of een gebruik gerelateerde kosten (servitization). Daarnaast laten veel organisaties bij wijze van selfservice hun klanten zelf een offerte samenstellen in een portaal of via een mobiele app. Dat maakt het opmaken van maatwerk offertes continu aan veranderingen onderhevig, waardoor het onnodig veel tijd en resources kost. Zeker in de traditionele ERP systemen. Dat kan eenvoudiger.

Oplossing

Met de Mendify Offerte Manager bouwen we precies wat nodig is om uw salesproces te vereenvoudigen en te versnellen. Voor de master data integreren we de applicatie naadloos met uw ERP of CRM pakket. Vervolgens bieden we diverse mogelijkheden voor het samenstellen van een offerte. Hetzij door het (her-)gebruik van bouwblokken, hetzij door slimme selecties – of een combinatie daarvan. Prijsberekening richten we zeer specifiek in op basis van criteria zoals verkoopkanaal, klantensegmentatie en volume en desgewenst gebruiken we specifieke regels voor het bewaken van de configuratie en consistente offertes als output.

Meer weten over de Mendify Offerte Manager?

Met het low code softwareplatform Mendix maken we bij Mendify uw Offerte Manager op maat. Zo kunt u de applicatie inzetten als interne app voor de sales binnendienst, via een tablet app voor vertegenwoordigers of als klantportaal voor externe gebruikers – al dan niet in mobiele selfservice app. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe we ook u en uw organisatie verder helpen.