Gefocust Mendix advies. Voor het maximale uit het platform.

Succes komt niet vanzelf. Daarom zetten we bij Mendify sterk in op Mendix advies, training, begeleiding en gezamenlijke applicatie ontwikkeling. Vanuit een gestructureerde aanpak begeleiden we de introductie en zorgen we voor een eerste succes dat afstraalt op uw organisatie. We helpen in kaart te brengen waar mogelijkheden zijn om vervolgens te komen tot een plan met heldere doelstellingen, timing en budget. Snel en effectief. Zo halen we het maximale uit het Mendix platform.

png advies

Advies & begeleiding

Mendix advies tijdens uw digitale transformatie

Digitalisering en procesverbetering zitten in ons DNA. Elk project toetsen we op waardecreatie. We brengen ons Mendix advies daarom samen in een overzichtelijk begeleidingspakket, met keuze uit een standaard pakket of een aanpak op maat van uw organisatie.

De 3 fases van onze aanpak

 • Starten
  In de startfase draait alles om klein beginnen, steun krijgen voor uw programma door de waarde van de nieuwe aanpak te bewijzen en het succes te vieren van uw eerste initiatieven.

 • Structureren
  In de structuurfase formaliseren we uw team en strategie om de ontwikkeling te versnellen en schaalbaar te maken.

 • Schalen
  De schaalfase betreft het automatiseren van implementatie en onderhoud ter ondersteuning van een groter portfolio, gericht op productiviteit en innovatiemogelijkheden in de hele onderneming.

Low-code assessment & IT roadmap

Wat is de toegevoegde waarde van Mendix voor uw organisatie? Wat is low-code? Waar dient het voor? Hoe ontwikkelt u een IT roadmap die past bij de strategie en doelstellingen? En hoe vertaalt u deze naar impactvolle Mendix applicaties die te integreren zijn met uw ERP en/of overige IT systemen?

We brengen in kaart wat low-code zou kunnen betekenen voor uw organisatie. We geven praktisch Mendix advies op basis van een analyse die vanuit uw huidige business uitdagingen en IT strategie vertrekt. We maken een voorstel dat aangeeft wat het effect kan zijn van een keuze voor low-code op de snelheid waarmee u uw doelstellingen bereikt. Het Mendix advies richt vervolgens zich op IT architectuur en high-level roadmap.

Proces optimalisatie & digitalisering

We werken vanuit een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van software. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Daarmee ontstaan ook meer mogelijkheden voor het innoveren van bestaande bedrijfsmodellen. De voortschrijdende technologie maakt het ook mogelijk om nieuwe disruptieve bedrijfsmodellen te creƫren. Gevestigde partijen komen onder druk te staan en worden links en rechts ingehaald door startups. Met onder andere Mendix advies en app development maken wij bedrijven toekomstbestendig.

Maak kennis met Mendix advies- en begeleidingspakketten

Met onze begeleidingspakketten zorgen we voor een succesvolle implementatie van Mendix als innovatieplatform voor nieuwe applicaties in uw organisatie. We stemmen de begeleiding af op uw organisatiedoelstellingen. We gaan in op vragen zoals: hoe plaatst u Mendix in uw architectuur, welke apps gaat u bouwen, hoe zet u een effectief app portfolioprogramma op en hoe betrekt u de business bij de app ontwikkeling?

Wij bieden de volgende Mendix advies- en begeleidingspakketten:

 • Universe Startpakket

 • Enterprise (SAP) pakket

 • Center of Excellence pakket / App Factory startup