Digitale werkplek

Vraag een kind op de basisschool wat de hoofdstad van Tanzania is en binnen no-time staat het antwoord op het scherm van hun tablet. Binnen het bedrijfsleven is het vaak complexer. Daar zijn de vragen en antwoorden complexer en spelen er meerdere factoren een rol. Daarom geloven we bij Mendify in de kracht van een digitale werkplek.

De digitale werkplek is een digitale omgeving met alle functionaliteiten die u en uw medewerkers nodig hebben om effectief te kunnen werken. Op ieder moment van de dag en vanaf iedere locatie heeft u onder andere:

  • alle informatie direct beschikbaar

  • de mogelijkheid om operationele processen te sturen

  • inzicht in de performance van uw organisatie

  • tools om maximale tijd en aandacht te kunnen spenderen aan klanten

Mendix applicaties voor de digitale werkplek

Met Mendix ontwikkelt u maatwerk bedrijfsapplicaties voor uw digitale werkplek. Mendix applicaties zijn gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Ook als er even geen internet is. Hierdoor kunnen werkprocessen continu worden uitgevoerd en blijven alle betrokken partijen geïnformeerd. Door Mendix applicaties te integreren binnen het IT landschap werken uw medewerkers en partners efficiënt samen en verhoogt u de klanttevredenheid.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Met één druk op de knop opent u de digitale werkplek op uw mobiel of tablet, heeft u inzicht in de recente offerte aanvragen en maakt u bijvoorbeeld een nieuwe verkooporder. Of u ontwikkelt een applicatie waarmee inwoners zaken zoals defecte lantaarnpalen kunnen melden en die op basis van intelligente technologie (A.I. en IoT) de storing direct omzet in een digitale werkorder voor de dichtstbijzijnde monteur met ruimte in zijn/haar agenda. De mogelijkheden van Mendix applicaties zijn eindeloos.